Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства

Тип матеріалів: Навчальні посібники
Назва навчального посібника/підручника Факультет / Кафедра Дата публікації (рік) Видавець Файл
1
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2025 Луцьк : ЛНТУ Збірник_тез_ХТХ_2025.pdf5.22 МБ
2
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ збірник конференції _2024.pdf1.77 МБ