Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба

Тип матеріалів: Наукова стаття
Автор/укладач Назва статті Назва журналу/наукового збірника/матеріалів конференцій Бібліографічний опис Факультет / кафедра Видавець Дата публікації (рік) Файл
1 Ярошевич Т.С.
Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба
Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. Ярошевич Т.С. Сучасні заходи запобігання мікробіологічному псуванню хліба. Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. Луцьк, 2016. Вип. 9. С. 178-183

2020 Факультет бізнесу

Кафедра товарознавства та експертизи в митній справі (ФБ)

Луцьк : РВВ Луцького НТУ 2016 Сучасні засоби запобігання м-б псув хліба.pdf259.17 КБ