Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
№ | Автор/укладач | Назва | Факультет / Кафедра | Рік видання | Видавець |
---|---|---|---|---|---|
1 | Голячук С.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ) |
2023 | Луцьк : ЛНТУ |
2 | Голячук С.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2020 Машинобудівний факультет Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ) |
2019 | Луцьк : Луцький НТУ |
3 | Голячук С.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2020 Машинобудівний факультет Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ) |
2020 | Луцьк : Луцький НТУ |