Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/16622
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві : метод. вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освітньої програми «Експертиза харчових продуктів і продовольчої сировини» галузі знань 18 Виробництво та технології спец. 181 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Т. Є. Панащук. Луцьк : ЛНТУ, 2024. 23 с.
Ключові слова
Технологія харчових продуктів, оптимізація, виробничі процеси, обладнання.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua