Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

Тип матеріалів: Методички
Автор/укладач Назва Факультет / Кафедра Рік видання Видавець
1 Панащук Т.Є.
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ
2 Панащук Т.Є.
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій

2024 Кафедра харчових технологій та хімії

2024 Луцьк : ЛНТУ
3 Голячук С.Є.
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

2020 Машинобудівний факультет

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2019 Луцьк : Луцький НТУ
4 Голячук С.Є.
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

2020 Машинобудівний факультет

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2020 Луцьк : Луцький НТУ
5 Голячук С.Є.
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

2020 Машинобудівний факультет

Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ)

2020 Луцьк : Луцький НТУ