Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
| № | Автор/укладач | Назва | Факультет / Кафедра | Рік видання | Видавець |
|---|---|---|---|---|---|
| 1 | Сидорук Т.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій 2024 Кафедра харчових технологій та хімії |
2025 | Луцьк : ЛНТУ |
| 2 | Панащук Т.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій 2024 Кафедра харчових технологій та хімії |
2024 | Луцьк : ЛНТУ |
| 3 | Панащук Т.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій 2024 Кафедра харчових технологій та хімії |
2024 | Луцьк : ЛНТУ |
| 4 | Голячук С.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2020 Машинобудівний факультет Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ) |
2019 | Луцьк : Луцький НТУ |
| 5 | Голячук С.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2020 Машинобудівний факультет Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ) |
2020 | Луцьк : Луцький НТУ |
| 6 | Голячук С.Є. | Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві
|
2020 Машинобудівний факультет Кафедра технологій і обладнання переробних виробництв (МБФ) |
2020 | Луцьк : Луцький НТУ |