Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс: https://lib.lntu.edu.ua/uk/147258369/19810
Тип: Методички
Автор/укладач (Прізвище та ініціали, наприклад: Юзипчук В.Р.)
Бібліографічний опис методичних вказівок
Загальні технології у харчовій галузі та ресторанному господарстві : метод. вказівки до викон. самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Харчові технології» та «Експертиза харчових продуктів та продовольчої сировини» галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво спец. G13 Харчові технології денної та заоч. форм навч. / уклад. Т.Є. Сидорук. Луцьк : ЛНТУ, 2025. 33 с.
Ключові слова
Харчові технології, загальні технології, технологічні цикли.
Рік видання
Видавець
Луцьк : ЛНТУ
Ініціали працівника
Мороз Ірина Анатоліївна
Факультет працівника
2021 Факультет митної справи, матеріалів та технологій
Кафедра працівника
Кафедра матеріалознавства (ТФ)
Електронна пошта
i.moroz@lntu.edu.ua